Top 10 publieksprijs bekend

De top 10 van The Next Entrepreneur (TNE) publieksprijs is bekend gemaakt! Deze top 10 heeft nog tot 23 november om stemmen te vergaren en in de top 3 met de meeste stemmen terecht te komen. Uit deze top 3 zal het publiek dat tijdens het The Next Entrepreneur Event aanwezig is vervolgens kiezen wie er met de publieksprijs vandoor gaat.

De top 10 bestaat uit:

Bekijk de profielen van deze deelnemers op de deelnemerspagina en breng je stem uit op jouw favoriet!

Over The Next Entrepreneur

The Next Entrepreneur wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en is een initiatief van MKB-Nederland en de Rabobank voor startende ondernemers. Zij zorgen namelijk voor innovatie en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. The Next Entrepreneur biedt (potentiële) starters inzicht in de belangrijkste ondernemersthema’s, inspirerende praktijkcases en een stevig netwerk.

Wat is de TNE publieksprijs eigenlijk?

Starters die zich inschreven voor The Next Entrepreneur Award maakten dit jaar automatisch kans op de publieksprijs. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze prijs bepaald door het publiek.

De publieksprijs bestaat onder andere uit een online advertentiepakket bij MKB Servicedesk t.w.v. €3.000,-, een interview op Ikgastarten.nl en een financiële scan van de Rabobank.

Bekijk hier de complete inhoud van de publieksprijs.

Heb je je nog niet ingeschreven voor het Event? Meld je dan gratis aan via deze link!

2017-05-19T07:58:41+00:00