TNE top 50 en wildcardwinnaars zijn bekend!

De top 50 van The Next Entrepreneur (TNE) en de lijst met de 19 wildcardwinnaars zijn vandaag bekend gemaakt. De winnaar van The Next Entrepreneur 2015 wint € 12.500,-, landelijke media-aandacht en de kans om zijn of haar bedrijfsvoering te spiegelen met deskundigen.

De jury, die bestaat uit Leendert-Jan Visser (directeur MKB-Nederland), Laurens de Groot (oprichter Skycap, winnaar van TNE 2014) en Paul Dirken (directeur Bedrijven van Rabobank Nederland), zal zich beraden en op 28 oktober haar top 4 bekendmaken. Daarnaast maken deze deelnemers dit jaar voor de eerste keer ook kans op de TNE publieksprijs. Zij moeten hiervoor de komende tijd publiekstemmen verzamelen. Dit kunnen zij doen door hun TNE-profielpagina te delen op social media en andere kanalen en hun netwerk te laten stemmen op hun idee. De TNE Publieksprijs behelst onder andere een online mediacampagne op MKB Servicedesk t.w.v. € 3.000,- en een financiële check door Rabobank.

The Next Entrepreneur Award is voor iedereen

Sinds de lancering van de TNE Award op 28 april hebben 553 startende ondernemers zich aangemeld om The Next Entrepreneur 2015 te worden. Een gevarieerde groep waarvan er nu 50 op basis van de ingevulde scan en vragenlijsten geselecteerd zijn voor de volgende ronde en 19 deelnemers een wildcard hebben ontvangen van een lokale Rabobank. De jongste deelnemer is nog maar 13 jaar; Dennis Voorn helpt met zijn bedrijf YouMedia youtubers hun kanaal uit te breiden. TNE is echter niet louter bedoeld voor jongeren! Hans van Meggelen (55+) neemt ook deel, met zijn initiatief DriveToConnect brengt hij “mensen en mogelijkheden bij elkaar” door kennis te delen in en rond de Amerikaanse schoolbus.

The Next Entrepreneur: een initiatief van Rabobank en MKB-Nederland

Om startende ondernemers te ondersteunen en hun kansen op succes te vergroten organiseren MKB-Nederland en Rabobank voor het vierde jaar op rij The Next Entrepreneur.
Startende ondernemers zijn belangrijk voor het ondernemerschap en de economie in Nederland. Zij zorgen voor innovatie en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. The Next Entrepreneur biedt (potentiële) starters inzicht in de belangrijkste ondernemersthema’s, inspirerende praktijkcases en een stevig netwerk.

Bekijk hier welke deelnemers allemaal door zijn naar de volgende ronde en breng je stem uit op jouw favoriet!

2017-05-19T07:58:41+00:00