TNE top 4 bekend

De top 4 van The Next Entrepreneur (TNE) 2015 is bekend gemaakt! Deze deelnemers strijden tegen elkaar om de hoofdprijs: € 12.500,-, landelijke media-aandacht en de kans om zijn of haar bedrijfsvoering te spiegelen met deskundigen.

De top 4 bestaat uit:

Jury

De finalisten en hun ondernemingen zullen nu beoordeeld worden door een professionele jury, bestaande uit Leendert-Jan Visser (directeur MKB-Nederland), Laurens de Groot (winnaar TNE 2014 en oprichter Skycap) en Paul Dirken (directeur Bedrijven van Rabobank Nederland). Tijdens het Event op 1 december wordt de uiteindelijke winnaar van The Next Entrepreneur bekendgemaakt.

Publieksprijs

Deelnemers die niet door zijn naar de volgende ronde, kunnen alsnog meedingen naar de publieksprijs. Deze prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het publiek hierbij de doorslaggevende stem. Op de Award pagina zie je hoe jij in 4 stappen deze publieksprijs in de wacht kunt slepen.

Over The Next Entrepreneur

The Next Entrepreneur wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en is een initiatief van MKB-Nederland en de Rabobank voor startende ondernemers. Zij zorgen namelijk voor innovatie en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. The Next Entrepreneur biedt (potentiële) starters inzicht in de belangrijkste ondernemersthema’s, inspirerende praktijkcases en een stevig netwerk.

2017-05-19T07:58:41+00:00