• TNE-finalist is beste jonge ondernemer van 2015

TNE-finalist is beste jonge ondernemer van 2015

Sjuul Berden van United Wardrobe is door magazine Sprout uitgeroepen tot beste jonge ondernemer van 2015. Sjuul was in 2014 een van de finalisten van The Next Entrepreneur.

United Wardrobe is een platform waarop mensen tweedehandskleding kunnen kopen en verkopen. Het is ook een sociaal netwerk, je kunt ook je favoriete verkopers volgen en met elkaar chatten.

Schrijf je in voor de Academy!

De jury van Sprout schrijft:
“Oprichters Sjuul Berden (23), Thijs Verheul (23) en Joep Domen (21) hebben in korte tijd een enorme groei voor elkaar gebokst. Vanaf de oprichting in januari vorig jaar schoot het aantal gebruikers in de eerste twaalf maanden naar 50.000 mensen. In totaal hebben nu ruim 90.000 mensen een account aangemaakt op het platform, ook geholpen door de Android-app die de startup eerder deze maand lanceerde. Samen verhandelen die gebruikers 150 tot 200 kledingstukken per dag. Bij elkaar opgeteld gaat het om ruim 25.000 stuks tot nu toe.

“Wat opvalt zijn de gedrevenheid van de ondernemers en hun internationale ambitie. Het technisch innovatieve platform heeft zichzelf bewezen. En het ook bereik op social media laat zien dat het bedrijf nu al kan rekenen op een grote schare fans.”

Sjuul Berden reageert: “Dit is fokking mooi! We bikkelen keihard voor ons bedrijf, en zijn nu in Berlijn om te kijken wat de Duitse markt te bieden heeft. Dan motiveert zo’n erkenning enorm.”

Namens het hele team van The Next Entrepreneur: van harte gefeliciteerd Sjuul!

Wil je ook hulp bij de start van jouw onderneming?

Schrijf je in voor de Academy!
2017-05-19T07:58:47+00:00