Profiel 2015-11-03T12:27:29+00:00

Edwin Staal

Mobility First

Skills

Business Consultancy Enterprise Mobility Management Mobile Application Management Mobile Content Management Mobile Device Management Mobile File Management Mobile First Motivator public speaker Strategic Consultancy Strategy

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Altijd bereikbaar, altijd online, altijd Secure.

De smartphone, tablet en laptop zijn zowel op zakelijk als persoonlijk vlak cruciale middelen in het mobiele tijdperk waarin wij ons nu bevinden.

Werken op kantoor, vanuit huis of onderweg vanaf ieder type device gaat hand in hand met een verbeterde productiviteit en reactiesnelheid. Iedereen weet immers altijd wat er speelt en kan direct actie ondernemen, waar dan ook ter wereld.

De culturele verschuiving is een feit. De scheiding tussen zakelijk en privé verdwijnt met als gevolg dat mensen bij voorkeur werken op eigen mobiele apparaten (CYOD). Wat doet deze manier van werken met de organisatie en de bijbehorende IT infrastructuur?

In een mobiele strategie staat een betrouwbare, veilige en data gedreven IT infrastructuur centraal. Het spreekt voor zich dat devices optimaal beveiligd zijn evenals de daarop geïnstalleerde content.

Bedrijf kritische informatie wordt niet alleen geopend in een veilige kantooromgeving maar overal. Wie kan wanneer vanaf welk device bij welke informatie? Wat zijn de richtlijnen voor het downloaden van bestanden, updates of applicaties? En hoe worden zowel zakelijke als privé apparaten beheerd?

Ons uitgangspunt is één management oplossing waarin alle mobiele apparaten kunnen worden geconfigureerd, beheerd en beveiligd.

Waarom ben jij the next entrepreneur 2015?

Om te beginnen stel ik voor de vraagstelling te wijzigen, we zouden hier moeten spreken over "WIJ" en niet waarom ik The Next Entrepreneur 2015 zou moeten worden.

Achter Mobility First staat een nu nog klein maar gedreven team, samen maken wij het verschil.

Waarom wij dus The Next Entrepreneur zijn? Wij stellen dagelijks bedrijfsdata op mobile devices veilig, data die in sommige gevallen bijna letterlijk op straat ligt.

Voor bedrijven brengen wij de mobiele apparaten, de daarop draaiende applicaties en de bijbehorende data in kaart en geven advies over mobile management. In de door ons ontwikkelde calculator vergelijken we verschillende type mobile management oplossingen en zorgen daarna dat de best passende wordt geïmplementeerd.

Zo genieten medewerkers van een stabiele, mobiele omgeving. Zij hebben de vrijheid om te werken waar zij willen, op kantoor, thuis of onderweg. Op ieder gewenst device.

Waar andere bedrijven stoppen bij het beveiligen van mobiele apparaten kijken wij verder. Mobility moet naadloos aansluiten op bestaande bedrijfsprocessen.

Maar hoe doe je dat? Wij stellen samen met onze klant heldere beleidsstukken samen. Zaken als “Choose Your Own Device”, wettelijke vraagstukken en HR spelen allen een grote rol binnen een Mobile First organisatie. Wij geven onafhankelijk advies en komen met pragmatische oplossingen. Waarom? Het antwoord is vrij eenvoudig, omdat wij zelf ook op die manier geholpen zouden willen worden.

Terwijl wij doen waar wij goed in zijn, namelijk ons ontfermen over mobiel IT beleid, kunnen onze klanten zorgeloos blijven doen waar zij goed in zijn.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Mobility First

Provincie: Noord-Holland

Hilversum

Branche: ICT dienstverlening

Werknemers: 5 - 9

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina