Profiel 2015-11-03T12:27:29+00:00

Arnoud Hoek

WIN LOKAAL

Skills

bedrijfskunde gunnen kennis lokaal marketing marktinformatie middenstand omzet verbetering onderzoek sales samenwerking serial entrepreneur succes target marketing verbinding

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Win LOKAAL versterkt de lokale middenstand.

Dit doet WIN LOKAAL door bedrijven te helpen met het ophalen en benutten van lokale marktinformatie, hiermee levert WIN LOKAAL eenĀ  bijdrage aan het succes van de lokale middenstand.

Waarom ben jij the next entrepreneur 2015?

Ik word The Next Entrepreneur, omdat ik met WIN LOKAAL op grote schaal de lokale middenstand ga versterken door middel van grootschalig lokaal marktonderzoek. hiermee ga ik er voor zorgen dat de bedrijven die mee doen met WIN LOKAAL een significante groei gaan realiseren ten opzichte van de voorgaande jaren.

Voor de zomer heb ik dit business model bedacht en eind oktober starten we de pilot in de regio Voorne, waar we 30.000 huishoudens gaan vragen of er interesse is in een aantal specifieke producten. Inmiddels hebben we bijna 10 bedrijven die mee doen met de pilot van WIN LOKAAL. Ondermeer de lokale fietsenwinkel, de lokale vakgarage, een hovenier en een makelaar.

Verder maken we natuurlijk veel plezier en genieten we van de weg er naar toe.

Never a dull moment.

www.winlokaal.nl


Ga terug naar de deelnemers pagina

WIN LOKAAL

Provincie: Zuid-Holland

Brielle

Branche: Zakelijke dienstverlening

Werknemers: 1 - 4

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina