Profiel 2015-11-03T12:27:29+00:00

Bart Keuper

OogopNederland B.V.

Skills

Communicator Verbinder

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Wat is OogopNederland?

Oogopnederland.nl is een nieuw online media-initatief gelanceerd in april 2014. Onze missie is 'lokaal verbinden door lokaal verbeelden’. Ons doel is om in heel Nederland mensen te bedienen met een dagelijks actueel fotoblog van hun eigen leefomgeving. Via computer, tablet of smartphone kunnen bezoekers elke dag in een oogwenk zien of er nog wat is gebeurd in de straten, winkels en bijvoorbeeld bij de sportverenigingen in de buurt. Ook wordt lokale ondernemers de kans geboden om in beeld te komen op de blogs. Er zijn inmiddels 60 blogs actief, met in de afgelopen maand ruim 200.000 unieke bezoekers. Enkele van onze blogs zijn: OogopAssendelft.nl, OogopAlblasserwaard.nl, OogopRotterdamcentrum.nl, OogopHuizen.nl.

Waarom ben jij the next entrepreneur 2015?

The Next Entrepeneur 2016 zou te laat komen voor ons - dan is OogopNederland al in heel Nederland bekend - vandaar dat we de Award maar beter in 2015 kunnen winnen. 

OogopNederland is het online medium van de toekomst. Onze missie 'Lokaal verbinden door lokaal verbeelden' is stevig verankerd is onze dagelijkse werkzaamheden. 

Waarom?


Hyperlokaal

Onze fotografen bedienen een klein afgebakend stuk geografisch gebied. Daarmee hebben we een stevige (hyperlokale) dekking.


Dagelijks actueel

Als er wat speelt in een dorp of gemeente dan zijn onze fotografen er snel bij. Zij wonen immers in het gebied waar zij het fotoblog runnen.


Relevante content

Onze fotografen zijn lokaal geworteld en hebben een stevig lokaal netwerk. Zij weten wat er speelt en welke actualiteiten relevant zijn. Daarvan maken zij foto's en delen dit op hun blog.


Toegankelijk

Foto's vormen de basis van onze blogs. Aangevuld met een titel en een paar regels context. Dit maakt onze blogs zeer toegankelijk voor een brede doelgroep. We zijn immers allemaal visueel ingesteld.


Businesswise


Schaalbaar

Momenteel hebben we 40 blogs in de lucht. We zijn ervan overtuigd dat er in Nederland nog minimaal 353 fotografen rondlopen die ook een blog voor ons bijhouden. Onze belangrijkste doel nu is om hen te bereiken. Als dat lukt hebben we dekking in alle 393 Nederlandse gemeenten. Het is een kwestie van tijd.


Haalbaar (populariteit is groot en groeiende)

100.000 mensen per maand bezoeken momenteel onze blogs. We groeien al maanden achter elkaar met 15-20%. We kunnen dus al stellen dat onze blogs aanspreken.


Omzet

Begint al aardig op gang te komen. Al focussen we ons nog voornamelijk op groei. Dat is waar het om draait in de online wereld waarin wij opereren.

Ga terug naar de deelnemers pagina

OogopNederland B.V.

Provincie: Noord-Holland

Amsterdam

Branche: Anders/onbekend

Werknemers: 1 - 4

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina