Profiel 2015-11-03T12:27:29+00:00

Anne Groot Zevert

Farmsuit

Skills

Communicatief vaardig Enthousiast Grenzen verleggend Innovatief Klantgericht Ondernemend Probleemoplossend Vernieuwend Werkkleding Workwear

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Farmsuit houdt zich bezig met het ontwikkelen van geurwerende bedrijfskleding die penetrante geuren weghoudt van onderkleding, huid en haar. Deze bedrijfskleding zal zich richten op één ieder die zich stelselmatig bevindt in (werk-)omgevingen waar men wordt blootgesteld aan een penetrante geuruitstoot.
De kleding biedt de oplossing in de vorm van een  geurabsorberende factor en is tevens voorzien van capuchon zodat ook de haren goed beschermd worden en vrij blijven van 'stank'. De penetrante geur dringt niet door maar wordt opgeslagen in de textiel en de kleding bevat de eigenschap dat ze in de wasmachine de opgeslagen geur ‘loslaten’ en aan het waswater toegevoegd worden zodat ze na de wasbeurt de geuren weer kwijt zijn en de kleding weer opnieuw, met behoudt van deze bijzondere functie, gedragen kan worden.

Het niet doorlaten van geuren maakt het voor de gebruiker efficiënter door zich minder vaak te hoeven douchen, minder vaak de haren grondig te hoeven wassen en biedt natuurlijk hygiëne daar waar de gebruiker na het dragen geen uur in de wind ‘stinkt’. Het ‘snel’ bezoeken van stinkende ruimtes hoeft niet meer gevolgd te worden door alweer een douchebeurt. Het is beter voor huid, haar en tevens ook tijd- en geld besparend. Het zal een uitkomst zijn op het gebied van hygiëne en het zal tevens vele onzekerheden en ergernissen bij iedere gebruiker wegnemen.


Waarom ben jij the next entrepreneur 2015?

Mijn product, geurwerende bedrijfskleding, biedt een ontzettend goede oplossing voor een probleem waar vele sectoren al jarenlang naar op zoek zijn. Mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en ambitie heeft er toe geleidt dat dit idee, die ontstaan is door eigen ondervinding van het probleem, van A tot Z op eigen kracht is vormgegeven. De drive en de overtuigingskracht die ik in mijn onderneming stop zal mij het succes en de voldoening geven die ik, net als iedere ondernemer, nodig heb en waarvan ik dagelijks mijn vruchten kan plukken.

Farmsuit zal de markt gaan veroveren, een markt die geen grenzen kent en die wereldwijd aangeboord kan worden. De snelheid waarmee dit succes zich zal vermenigvuldigen is onder andere een rechtstreeks antwoord op de publiciteit die het ontvangt en de erkenning die het zal krijgen. Om te beginnen bij het winnen van The Next Entrepreneur 2015!

The Next Entrepreneur 2015 word je niet, dat ben je!


Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Farmsuit

Provincie: Gelderland

Beltrum

Branche: Groothandel

Werknemers: 0

Ga terug naar de deelnemers pagina