Profiel 2015-11-03T12:27:29+00:00

Aard en Peter Lagerwerf

De Visbroeders

Skills

Kwaliteit Tweeling Vis Visbroeders

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Ons product is de belangrijkste zaak in onze onderneming.
Wij kiezen altijd voor de beste kwaliteit vis voor de consument, wat de inkoopprijs ook is op kwaliteit komt de consument terug!
Als visboer moet je je onderscheiden van andere visboeren. Dit doen wij door iedere dag opnieuw op zoek te gaan naar de beste kwaliteit échte Noordzeevis.
Wij zijn er dan ook op tegen om producten te verkopen die bespoten of gekweekt zijn. Ook verkopen wij geen verpakte producten (vacuüm/gas verpakt), omdat hierdoor de eiwitten en de voedweefsels van de vis gedood worden.

Wij bieden een uniek assortiment in onze verkoopwagen. Wij verkopen alle soorten verse vis, schaal-/schelpdieren, tapas, gerookte vis en gebakken vis.

Ook onze bakolie is van goede kwaliteit. Deze is namelijk glutenvrij, wij kiezen hiervoor omdat er in Nederland steeds meer glutenallergieën ontstaan.
Wij bieden de klanten dan ook diverse soorten glutenvrije vis aan.

Waarom ben jij the next entrepreneur 2015?

Wij denken dat The Next Entrepreneur een kroon op ons werk is.

Het ondernemen en het opzetten van ons bedrijf is uniek! En wat maakt ons nou uniek?

Natuurlijk de kracht van een tweeling. Dat is met geen pen te beschrijven hoe wij samen de klanten binden aan ons bedrijf, dat is bijzonder. Wij hebben geen financiering nodig gehad om ons bedrijf te starten. Dit door de juiste keuzes te maken op het gebied van kwaliteit van onze producten en natuurlijk ook om de juiste locaties te vinden. Dit zorgde voor snel succes en zagen wij al snel het inkomen groeien.  Als je succes met je eigen bedrijf hebt dan besef je pas hoe bijzonder het is dat wij dit bereikt hebben. Wij komen van een moeilijk lerende school af, maar hebben altijd hard gewerkt. Door een doel voor ogen te hebben is het ons gelukt om onze droom voort te zetten.
Wij zitten nog in het begin van onze onderneming maar wij willen Nederland veroveren met onze kwaliteit!

Hoe wij ondernemen is anders dan bij anderen wat ons groot succes geeft, daarom willen wij een voorbeeld worden voor jonge ondernemers! 
Misschien wel ons concept als franchise aanbieden. Daar hebben wij een groot bestand en bekendheid voor nodig. En daar zal The Next Entrepreneur ons heel ver op weg mee kunnen helpen.


Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

De Visbroeders

Provincie: Gelderland

Nijkerk

Branche: Horeca

Werknemers: 1 - 4

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina