Profiel 2015-11-03T12:27:29+00:00

Margrieta Oomkes

Karton Design

Skills

Alles kan van Karton! Design Displays van Karton Grafisch Ontwerp Karton Karton Design Meubels van Karton Ontwerp Product Design Standbouw van Karton Verpakkingen van Karton

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Karton Design is een creatief ontwerp buro met een voorliefde voor Karton en gespecialiseerd in het ontwerpen van en met Karton. Dat is wie wij zijn.

De kracht achter Karton Design is Margrieta Oomkes. Margrieta heeft ruim 12 jaar ervaring als ontwerpster bij diverse golfKarton producenten en is zowel technisch al grafisch specialist in Karton.

„Als ontwerpster ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden in Karton toepassingen. Het lichte gewicht, de kracht en de eco-look bieden ongelimiteerde mogelijkheden. Het product Karton is laagdrempelig en leent zich uitermate voor praktische toepassingen in het dagelijks gebruik. U kunt hierbij denken aan verpakkingen, maar ook aan complete standbouw, display’s, tafels, stoelen, kasten, buro’s, banken, bedden, wanden, lampen, tassen, decoratie, etc.”

Alles kan van Karton!

„Mijn ontwerpen kenmerken zich door hun toepasbaarheid en het optimaal gebruik maken van het karton in al haar eenvoud en schoonheid.”

Waarom ben jij the next entrepreneur 2015?

Karton is mooi, Karton is sterk, Karton is duurzaam! 

Het klimaat verandert. De wereldbevolking groeit. De voorraad bodemschatten staat onder druk. De dreiging van schaarste is aanwezig. Willen ook toekomstige generaties in hun eigen behoeften kunnen voorzien dan zal het leefpatroon van nu moeten veranderen. Duurzamer handelen is noodzaak. Karton is een duurzaam product. Het heeft een hernieuwbare bron, wordt duurzaam geproduceerd en is recyclebaar. Karton heeft hout en oudpapier als grondstoffen: hernieuwbare bronnen. 

In Nederland gemaakt Karton bestaat voor 82% uit gerecycled oudpapier en -Karton. Oudpapier en -Karton is dus een waardevolle grondstof en geen afvalstof. Na gebruik is Karton zelf voedsel voor nieuwe producten. Oudpapier en -Karton vormt de basis voor nieuw Karton.

Karton Design moet The Next Entrepreneur 2015 worden om een betere awareness te creëren dat Karton heel goed gebruikt kan worden voor gebruiks voorwerpen. Wat dacht je van een persoonlijke display van Karton? Of een bank, een stoel, een tafel, een lamp, etc.  Alles kan van Karton!

Ook doet Karton Design onderzoek naar het gebruik van Karton in buiten toepassingen, om zo Karton nog allrounder te maken. Het winnen van de award zou bijdragen aan meer onderzoeksmogelijkheden.Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Karton Design

Provincie: Gelderland

Eerbeek

Branche: Anders/onbekend

Werknemers: 1 - 4

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina