Profiel 2015-11-03T12:27:29+00:00

Hans van Meggelen

C.V. DriveToConnect

Skills

administratie opzetten autobus besturen, autobus repareren, belevenissen produceren businessplan maken digivaardigheidsexpert gesprekken leiden gidsen lesgeven luisteren maaltijden bereiden marketingstrategie en plan maken ontmoetingen organiseren repareren elekt apparaten en computers

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

DriveToConnect is producent van belevenissen, organisator van ontmoetingen en exploiteert een mobiele vergader- en trainingsruimte in een Amerikaanse schoolbus waarmee 19 personen vervoert mogen worden naar ludieke locatie voor bijzondere bijeenkomsten en verrassende ontmoetingen.

De missie van DriveToConnect is "Mensen en Mogelijkheden samenbrengen" door in de bus kennis met elkaar te delen om onze samenleving leuker, mooier, socialer en eerlijker te maken.

De visie is dat wanneer mensen uit hun comfort zone gehaald worden er eerder onderling contact ontstaat. Uit ervaring  weten we dat een groep hiervoor beperkt moet blijven tot max. 20 personen.

DriveToConnect heeft drie aandachtsgebieden geformuleerd om haar missie en doelen te realiseren t.w.;

1 De kloof die internet in onze samenleving slaat zoveel mogelijk te verkleinen door het geven van voorlichting, digivaardigheidstrainingen, internetbankiertrainingen, ECDL diagnosetoetsen en het ECDL e-learning programma

2 Schaarste van grondstoffen, middelen, en contacten, hiervoor zijn workshops en events samengesteld zoals Diner on Wheels en Thema aan Tafel on Wheels

3 De angstige samenleving waarvoor naast de workshop "Voorstellingen bepalen je gedrag",  de Wij(k) en Zij dialoogbus door Rotterdam gaat rijden.


Waarom ben jij the next entrepreneur 2015?

In 2013 ben ik na een lastige financiële - en fysieke periode DriveToConnect gestart, waardoor ik weer de regie over mijn leven en mijn eigenwaarde heb terug gekregen.

Zonder hulp van familie en vrienden was mij dit echter nooit gelukt.

Ik heb mogen ervaren dat er altijd een keuze is in ons leven waardoor je Dromen kunt waarmaken wanneer je erover gaat na Denken, onderzoeken hoe je e.e.a. kan realiseren.

Wanneer daarna allerlei angsten overwonnen worden en Durft te handelen, zorgt het Doen ervoor dat anderen je Dromen ook gaan zien en je gaan helpen waardoor je energie en kracht krijgt om tegenslagen te overwinnen en Door te zetten.

Ik ben dan ook ontzettend trots op het resultaat en de nominatie. Ik voel me met mijn 63 jaar 30 jaar jonger en weer midden in onze samenleving staan. Een samenleving die ik met anderen een beetje leuker, mooier, socialer en eerlijker aan het maken ben.

Met mijn omgebouwde Amerikaanse schoolbus breng ik daadwerkelijk “Mensen en Mogelijkheden samen" door kennis in en rond de bus te delen en wordt het concept steeds meer begrepen. Diverse organisaties hebben de bus al voor dat doel met succes en plezier ingezet.

Ik heb dan ook de 5 D’s van Dromen, Denken, Durven, Doen en Doorzetten kunnen aanvullen met de D van Dankbaarheid. Een gevoel die mij voedt en energie geeft om dit met anderen te kunnen delen.

Als je mij wilt helpen mijn missie verder uit te rollen kopieer en plak dan alsjeblieft op onderstaande link in je browserbalk en stem op mij. 

http://www.thenextentrepreneur.nl/profiel/JoITx6JynX-rJNiPtYu/hans-van-meggelen/

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

C.V. DriveToConnect

Provincie: Zuid-Holland

Poortugaal

Branche: Anders/onbekend

Werknemers: 1 - 4

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina