Profiel 2015-11-03T12:27:29+00:00

Tessa Tippersma

Knetterzeep

Skills

creatief doorzettingsvermogen durf hart voor de zaak internationaal Knetterpeer ondernemend

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Zo'n 80% van de mensen wast te weinig, te kort en op de verkeerde manier hun handen. De meeste mensen weten en beseffen zich dit niet eens. En dat terwijl het overgrote deel van de verspreiding van besmettelijke ziekten via de handen gebeurt; een wereldwijd probleem ! Mijn doel is om hieraan bij te dragen en ik geloof er in dat dit probleem aangepakt kan worden door handen op een leuke en positieve manier onder de aandacht te brengen.

De manier waarop Knetterzeep bijdraagt aan het verbeteren van handhygiëne is door het te koppelen aan positieve associaties. Knetterzeep zelf maakt kinderen enthousiast en zorgt er voor dat kinderen beter hun handen wassen. Ze leren om het uit zichzelf te doen en gaan er om vragen. Het wordt zelfs regelmatig toegepast als beloningsvorm. Mascotte Knetterpeer geeft leuke interactieve en vooral ook leerzame workshops op bijvoorbeeld scholen, vakantieparken en in kinderspeelparadijzen, ook weer voor de positieve associatie. En "jong geleerd is oud gedaan" (vaak leren de kinderen hun ouders daarna ook nog even hoe ze eigenlijk wel hun handen zouden moeten wassen...)

Knetterzeep zelf is een innovatieve zeep die van handen wassen een feest maakt ! Het is zeep in schuimvorm en begint te knetteren op het moment dat je het in de handen wrijft. Het prikkelt meerdere zintuigen; je hoort het, ziet het, ruikt het en voelt het. Hoe rustiger je er mee wrijft en hoe warmen de handen zijn, hoe harder en leuker het knettert. Kinderen vinden het vooral heel erg leuk en ouders vinden het daarbij ook handig omdat er geen water bij nodig is, dus ook erg gemakkelijk voor dagjes uit en op vakantie.

Waarom ben jij the next entrepreneur 2015?

Al maanden kijk ik er enorm naar uit om verkozen te worden tot The Next Entrepreneur 2015. Het zal mij en mijn bedrijf een enorme boost geven en het helpt weer extra om handen wassen onder de aandacht te brengen. Dus ook jouw hulp en stem is heel erg welkom !  

Mijn gevoel zegt dat ik de titel van The Next Entrepreneur 2015 verdien omdat ik door telkens nieuwe dingen te proberen afgelopen jaar bijna dagelijks op mijn snuit ben gegaan en altijd weer op ben gestaan en er weer sterker uit ben gekomen. Sterker nog, de grootste val, opgelicht worden via een "Classic Scam" in China, heeft uiteindelijk zelfs de grootste boost opgeleverd voor mij en de ontwikkeling van Knetterzeep, namelijk dat het ontwikkeltempo gigantisch omhoog is gegaan en alles nu klaar en in beweging is voor de uitrol van Cracklingsoap, Knisterseife en Jaboncrepitante.

Een kleine steekproef: kent u bijvoorbeeld een ondernemer die als eerste beurs eentje van het kaliber Huishoudbeurs pakt en die overleeft? Of kent u een ondernemer die het lef heeft om in het weekend spontane bezoeken voor acquisitie te plegen? Of kent u een ondernemer die zonder afspraak aan de andere kant van de wereld een Nederlandse ambassade binnen loopt en iedereen enthousiast weet te maken? 

Zo niet, kom dan eens kennis maken met The Next Entrepreneur 2015 !

Video

Ga terug naar de deelnemers pagina

Knetterzeep

Provincie: Gelderland

Velp

Branche: Anders/onbekend

Werknemers: 1 - 4

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina