Over TNE 2017-05-19T07:58:41+00:00

Jouw onderneming verdient een succesvolle start!

Om jou als startende ondernemer te ondersteunen en jouw kansen te vergroten organiseren MKB-Nederland en de Rabobank voor het vierde jaar op rij The Next Entrepreneur.

Als startende ondernemer ben jij belangrijk voor het ondernemerschap en de economie in Nederland. Jij zorgt voor innovatie en vernieuwing en je bent de toekomst van het bedrijfsleven. Uit ervaring en onderzoek blijkt dat je als startende ondernemer een betere kans van slagen hebt als je:

  • voldoende kennis hebt van de belangrijkste aspecten van de bedrijfsvoering
  • je bewust bent van de meest voorkomende valkuilen
  • jezelf voortdurend (willen) verbeteren.

The Next Entrepreneur biedt jou als (potentiële) starter inzicht in de belangrijkste ondernemersthema’s, inspirerende praktijkcases en biedt jou een stevig netwerk dat je verder helpt. Daarnaast heb je de kans om jouw ideeën en ambities te delen met heel Nederland tijdens de verkiezing van The Next Entrepreneur 2015! Met een hoofdprijs van maar liefst € 12.500 – denk je eens in wat je daar mee zou kunnen doen!?

Alle relevante kennis over ondernemen van de Rabobank en MKB-Nederland zijn op dit platform gebundeld om jou verder te helpen. Of je nu nog moet starten of al een paar jaar aan het ondernemen bent en groeit: The Next Entrepreneur is er voor alle starters met ambitie!

Bekijk de trailer van The Next Entrepreneur 2015

Blik terug op The Next Entrepreneur 2014:

Bekijk de campagnevideo van The Next Entrepreneur 2014:

TNE Publieksprijs 2015

Dit jaar maak je voor het eerst kans op de de TNE publieksprijs!

Wanneer je je inschrijft voor The Next Entrepreneur 2015 Award ding je automatisch mee naar de TNE publieksprijs. Echter, zoals de naam al doet vermoeden, gaat deze prijs naar de inschrijver met de meeste stemmen. Dus mobiliseer je netwerk, overtuig de mensen om je heen van jouw product zodat ze allen gaan stemmen en maak kans op het geweldige prijzenpakket!

Download de PDF

Wall of Fame

(winnaars TNE12/TNE13/TNE14)

Laurens de Groot (Skycap)

Winnaar The Next Entrepreneur 2014

Erik Recter (Kidswatcher)

Winnaar The Next Entrepreneur 2013

Annefrid Imenkamp (Chocstar)

Winnares The Next Entrepreneur 2012

Spelregels

Je bent woonachtig in Nederland. Je hebt een ondernemersdroom en je bent na 1/1/2013 begonnen met ondernemen of je begint binnen nu en een jaar (2016) met ondernemen. Je bent niet​ werkzaam bij één van de initiatiefnemers of betrokken bij uitvoerende partijen van The Next Entrepreneur.

Om kans te maken op de TNE Award, moet je alle onderstaande stappen hebben doorlopen.

Schrijf je uiterlijk vrijdag 2 oktober 2015 in voor de Award van The Next Entrepreneur 2015
Zorg dat je uiterlijk zondag 4 oktober je profiel compleet hebt gemaakt en de vragenlijsten (deze ontvang je per mail) hebt afgerond.
Op dinsdag 13 oktober 2015 wordt de top 50 bekend gemaakt, die naar de volgende ronde gaat. Deze top 50 kan worden uitgebreid met een aantal wildcards, die door de Rabobank en MKB-Nederland kunnen worden uitgereikt.
Deel je profiel vanaf 13 oktober 2015 met zoveel mogelijk mensen en zorg dat jij er vandoor gaat met de publieksprijs.
NB: Enkel stemmen van unieke gebruikers tellen mee.
Op 28 oktober 2015 wordt de selectie bekend gemaakt van de laatste 4 deelnemers aan de Award.
De 4 finalisten van de TNE Award komen op 23 november samen tijdens een jureringssessie op het Rabobank Hoofdkantoor om hun onderneming te pitchen.
De 4 finalisten strijden tijdens het The Next Entrepreneur Event op 1 december om de titel The Next Entrepreneur 2015. De winnaar wint hiermee:

  1. Veel media­aandacht
  2. € 12.500
  3. Een vergroting van je netwerk

Houd gedurende de hele periode continu de website www.thenextentrepreneur.nl en de diverse social media accounts van The Next Entepreneur goed in de gaten voor de laatste updates en tips en adviezen voor startende ondernemers!

Ben je jonger dan 18 jaar, dan heb je toestemming van een ouder/voogd nodig om mee te mogen doen.

De eventuele verschuldigde belastingen, zoals inkomstenbelasting, zijn ten laste van de winnende deelnemer.

MKB-Nederland, Rabobank en Dutch Network Group hebben het recht om de naam van de winnaar en zijn/haar foto en andere relevante informatie te publiceren.

MKB-Nederland en de Rabobank hebben het recht om op ieder moment van de verkiezing de voorwaarden aan te passen, inclusief het vervroegd beëindigen van de verkiezing, mits hiervoor een geldige reden is. Als deelnemer aan deze verkiezing ga je akkoord met bovenstaande spelregels.