Masterclass voor starters in Utrechtse Waarden

Welke trends zijn dit jaar belangrijk voor jou als startende ondernemer? En waar moet jij op letten als je met jouw start-up succesvol wilt zijn? Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken organiseert dinsdag 22 september een masterclass, waarbij jij dit allemaal te horen krijgt. De masterclass is bedoeld voor startende ondernemers uit de regio en na afloop is er alle ruimte om vragen te stellen aan spreker Willem Overbosch.

Datum: dinsdag 22 september 2015
Welkom: vanaf 18.00 uur (zie onderstaande prgramma)
Locatie: Dorpshuis XXL, Oranje Nassaustraat 31, Benschop

Programma
18.00 uur – Ontvangst met een lichte maaltijd
19.00 uur – Welkom
19.10 uur – Trends & ontwikkelingen
19.20 uur – Inspiratie en het businessplan
20.00 uur – Pauze
20.15 uur – Marketing, communicatie, social media en onderscheidend vermogen
20.45 uur – Borrelen en netwerken

Aanmelden
Ben je sinds 1 januari 2013 gestart met een onderneming of heb je een plan om te gaan starten? Zorg dan dat je erbij bent! Meld je aan door je hier te registreren. Registratie is verplicht, want vol is vol.

Willem Overbosch
Founder en Chief Storyteller van Dutch Network Group Willem Overbosch neemt je gedurende twee uur mee. Hij vertelt zijn eigen verhaal en legt verbanden tussen zijn ervaringen op het gebied van het starten van een eigen bedrijf en belangrijke trends voor startende ondernemers. Op deze manier komen de volgende onderwerpen aan bod: Businessplan/Marketing, communicatie en social media/Financiering/Onderscheidend vermogen & Innovatie.

Masterclass voor starters in Arnhem

De masterclass is onderdeel van het landelijke ondernemersprogramma The Next Entrepreneur. Dit programma helpt startende ondernemers met het succesvol opzetten van hun eigen bedrijf. Wil je ook hulp? Schrijf je in voor de Academy!

Schrijf je in voor de Academy!
2017-05-19T07:58:44+00:00