Masterclass voor starters in Brabant

Rabobank West-Brabant Noord organiseert de masterclass ‘The Next Entrepreneur’ op donderdag 22 oktober. Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die zichzelf wil verbeteren op het gebied van ondernemen.

Welke trends zijn dit jaar belangrijk voor jou als startende ondernemer? Je hoort het tijdens de masterclass! Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en te netwerken.

Masterclass voor starters in Arnhem

Waarom deze Masterclass?

Startende ondernemers zijn belangrijk voor de economie in Nederland. En daar hoor jij bij! Jullie zorgen voor innovatie en vernieuwing en zijn de toekomst van het bedrijfsleven. Om jou te ondersteunen en je kansen te vergroten organiseert Rabobank West-Brabant Noord samen met Starterscentrum Etten-Leur op donderdag 22 oktober de “Masterclass The Next Entrepreneur”. Doe je mee?

De Masterclass is er voor iedereen die zichzelf wil verbeteren op het gebied van ondernemen. Je wordt in een interactieve avond geprikkeld en uitgedaagd om de kansen en uitdagingen als ondernemer van de toekomst op te pakken. Interactie met de spreker en andere ondernemers staat hierbij centraal. Bekijk het programma voor meer informatie en meld je snel aan.

We zien je graag op 22 oktober 2015!
Rabobank West-Brabant Noord
Starterscentrum Etten-Leur

Aanmelden

Oriënterende starters én ondernemers die maximaal twee jaar geleden zijn gestart, kunnen zich tot en met 21 oktober gratis aanmelden voor de masterclass. Meld je hier aan.

2017-05-19T07:58:41+00:00