Thema 6 2017-05-19T07:58:38+00:00

ACADEMY

Behoeden voor valkuilen

Hoe bescherm ik mijn idee?

Start jij je bedrijf met een uniek idee, uitvinding of product? Zorg dan dat jouw intellectueel eigendomsrecht goed is vastgelegd. Ontdek of het voor jou verstandig is om octrooi aan te vragen.

Valkuilen voor starters, zo voorkom je ze!

Als startende ondernemer staat er veel op je programma, je schrijft onder andere een businessplan, ontwerpt een logo en begint met netwerken. Kortom, veel zaken waar fouten in kunnen sluipen. Gelukkig hebben anderen deze fouten al voor jou gemaakt, dus lees hier hoe jij deze kunt voorkomen.

Hoe voorkom ik netwerkblunders?

Netwerken is dé manier om aan nieuwe opdrachten te komen. Bij acquisitie is wie je kent bijna net zo belangrijk als wat je kunt. Succesvol netwerken is dus cruciaal. Voorkom deze 7 meest voorkomende blunders.

5 valkuilen en 5 tips om ze te vermijden

Met welke vragen zitten startende ondernemers en waar moet je voor oppassen? Onze experts geven antwoord op veelgestelde vragen en geven advies over wat wel en niet te doen in bepaalde situaties. Bekijk de video en voorkom dat je in een van de meest voorkomende valkuilen stapt.

Rabo Kennis App

Wil jij altijd op de hoogte zijn van trends in jouw branche? Dan is de Rabo Kennis App iets voor jou. Wat kun je met deze app en hoe kun je ‘m downloaden?

Zorg dat jouw onderneming slaagt!

Inschrijven ACADEMY